<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Vastuullisuus Warrior Coffeella

Mitä vastuullinen kahvi tarkoittaa? Tältä sivulta löydät tietoa Warrior Coffeen vastuullisen kahvin ohjelmasta ja kahvista ylipäätään.

KAHVI ON KRIISISSÄ

Warrior coffee FTO videov3 - Final

 

Oletko koskaan miettinyt, että kahvisi voi olla suuri vastuullisuusteko?

Miljoonat kahvin viljelijät ovat hädän äärellä ja me ryhdyimme tositoimiin. Nyt kutsumme sinut mukaan! Aloita tutustumalla selvitykseemme tästä.

Vastuullisen kahvin kulmakiviä ja lisätietoa

Eettisen-kahvin-etsintä-tab

Eettisen kahvin aapinen

Tästä artikkelista löydät faktapohjaisesti erittäin kattavasti tietoa kahvimaailman haasteista ja mitä voidaan tehdä, jotta emme tue köyhyyden lisääntymistä.

Lue artikkeli täältä >>

Lupaus-eettisen-kahvin-ohjelma

5 kohdan vastuullinen laatulupauksemme

Olemme tehneet hartiavoimin töitä yli kahden vuoden ajan, jotta saimme luotua kattavan vastuullisuusohjelman. Nyt se on valmis, suosittelemme tutustumaan!

Lue laatulupaus täältä >>

Jungle-coffee-FT

Sertifiointiviidakko - miten varmistun kahvini vastuullisuudesta?

Meillä ihmisillä on usein tahto tehdä ja valita oikein. Kahvien sertifioinnit ja erityisesti myös niiden puute sekoittaa helposti pään, me helpotimme navigointiasi sertifiointiviidakossa.

Lue lisää täältä >>

Coffee-picking-FT

Reilun kaupan sertifiointi - miten se toimii?

Reilun kaupan ja luomun logot ovat lähes kaikkien tuntemat. Mutta, mitä Reilu kauppa itse asiassa tarkoittaa ja mitä se konkreettisesti tekee ja tarkoittaa?

Lue lisää blogistamme >>

Avoin hintatieto

Me liputamme avoimuuden puolesta ja olemme julkaisseet kahviemme hankintahinnat. Tämä siksi, että voit samalla nähdä paljonko viljelijä saa prosentteina myymästämme kahvista, paljonko enemmän maksamme kahvistamme verrattuna kahvin pörssihintaan ja paljonko enemmän maksamme verrattuna Reilun kaupan minimihintaan.

Käyttämämme kahvit ovat nimittän vastuullisia laatukahveja, eli ne ovat pisteytettyjä yli 80 pisteellä ja tällöin voidaan puhua laatukahvista (Specialty Coffee).

Avoimet hintatiedot >>

image-1

 

Hiilijalanjäljen kompensaatiomme

Jokainen ihminen ja yritys jättää jälkeensä hiilidioksidipäästöjä joka päivä. Hiilidioksidipäästöt ovat siitä pahoja, että ne vauhdittavat ilmastonmuutosta. Uusien puiden istuttaminen on tutkimusten mukaan tehokkain tapa taistella ilmastonmuutosta vastaan. Jokainen puu nimittäin imee tehokkaasti itseensä jo ilmastossa lilluvaa hiilidioksidia.

Warrior Coffeella syntyy myös päästöjä mm. kaasusta, jolla kahvi paahdetaan sekä sähköstä ja pakkausmateriaaleista. Koska ympäräsistöstämme välittäminen on meille hillittömän tärkeä asia (mm. kaikki kahvit ja teet ovat luomua), halusimme myös kompensoida välittömästi aiheuttamamme päästöt istuttamalla uusia puita.

Otimme tällä saralla ensimmäisen askeleen ja kompensoimme samantien 200% viime vuoden päästöistämme.

Lue tästä tarkempi raportaasi meidän viime vuoden päästöistä ja miten komppensoimme niitä.

 

Warrior Coffee hiilidioksidipäästöt kompensoituvat

Meidän kumppanimme hiilidioksidipäästöjen kompensointiin on Tree-Nation, josta löydät meidän "oman metsämme" ja näet minne olemme jo istuttaneet puita ja mikä vaikutus niillä on.

Käy kurkkaamassa metsäämme ja mikset istuttaisi samalla puuta meidän metsään?

Warrior Coffee Forest >>