<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Tietoa meistä

Keitä me olemme?

Tervetuloa Warrior Coffeen kahvimaailmaan! Herkullisten makuelämysten takana seisoo joukko erityisen intohimoisia kahvialan kehittäjiä.

Oli kyse kahvin paahtamisesta, uusista tuotteista tai palvelumalleista, huippulaatu ohjaa tekemistämme. Tavoitteenamme on luoda puhtaita tuotteita, jotka eivät vain maistu hyvältä vaan tekevät jokapäiväisestä elämästä helpompaa.

Tarina alkoi muutama vuosi sitten, kun perustajamme, Rikun mielessä alkoi toistua erilaiset ideat, joilla työpaikkojen kahvikulttuuria voisi parantaa. Asiat lähtivät vauhdilla eteenpäin, ja alkuvuodesta 2014 viimeisetkin palaset loksahtivat lopulta paikoilleen. Warrior Coffee perustettiin. Samaan aikaan rakensimme myös ensimmäisen Warrior Coffee -kahvilan asiakkaamme tiloihin Helsinkiin.

Tänään meitä on kasvava joukko osaavia ja innostuneita ihmisiä tekemässä kahvikulttuurista parempaa päivittäin asiakkaidemme kanssa. Lisäksi meillä on oma luomusertifioitu kahvipaahtimo-kahvila Valimo21:ssä, Helsingin Pitäjänmäessä, jossa paahdamme luomukahvimme käsin.

Välitämme ympäristöstämme,  työntekijöistämme sekä asiakkaistamme – siksi kehitämme jatkuvasti toimintaamme ja luomme uusia tuotteita, avoimesti ja ilolla.

Nimi Warrior Coffee syntyi palavasta halusta sytyttää kaikissa meitä ympäröivissä ihmisissä positiivinen taistelija-asenne, sekä tietenkin omasta asenteestamme: vahvasta tahdosta luoda jotain uutta ja merkityksellistä.

Kaikissa meissä asuu arjen soturi, olit sitten koti-isä (tai äiti), opiskelija, uraa luova alasi ammattilainen, urheilija tai oman tiesi kulkija. Haluamme tehdä päivästäsi hiukan - paremman kahvin voimin! 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan matkallemme. On ilo jakaa polkua kanssasi! 

Team Warrior Coffee

Warrior-Riku

Riku, Myynti & Markkinotini

Moi! Olen Warrior Coffeen perustaja ja toimin tällä hetkellä yrityksemme myynnin, tuotekehityksen ja markkinoinnin parissa. Työnkuvaani kuuluu myynnin ja markkinoinnin ohjaaminen ja kahviasioista kohkaaminen. Vietän aikaa paljon myös asiakkaidemme kanssa ideoiden. 

Kahvimaailma tarjoaa mulle monipuolisen ja rajattoman kentän kehittyä, osallistua ja innostua yhä uudelleen. Oon onnellinen, että mun intoni tarttuu muihin ja saan tehdä ihmisten päivistä parempia.

Warrior-Mauri

Mauri, Toimitusjohtaja

Terrrve! Mä olen meidän hienon yrityksen toimari. Hieno titteli, eikö?! Olen ollut osakkaana ja operatiivisena johtajana vuodet 2016-2021 ennen nykyistä pestiäni. Käytännössä työtehtäväni vaihtelevat logistiikan hallinnasta yrityksen päivittäiseen johtamiseen ja kehittämiseen. Juuri tästä tykkäänkin työssäni – kahta samanlaista päivää ei oikeasti ole.

Arjen sankaruus tarkoittaa minulle sekä pieniä että suurempia asioita - olen erityisen ylpeä siitä että uskalsin hypätä isoista korporaatioista pieneen mutta pippuriseen Warrior Coffeehen tekemään työtä, jolla on oikeasti merkitystä!

Warrior-Suvi

Suvi, Barista & kahvila- vastaava

Teen töitä Warrior Coffeella baristakouluttajana ja pyöritän Warrior Coffee Roastery & Café -kahvilaamme. En pelkää haasteita. Itseasiassa usein jopa etsin niitä. Minua kutsutaan Suviksi. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Arjen soturi -asenne näkyy minun työnteossa sekä työn ulkopuolella, kun uhoan kaksimetrisille miehille hammassuojat suussa ja 12 unssin hanskat kädessä - niin häkissä kuin kehässäkin. 
Piia Warrior Coffee

Piia, Barista

Moikka! Mää oon Piia. Olen siis se, joka tekee sulle kahvit, kun tulet meille kahville Warrior Coffee Roastery & Caféhen. Mää olen Tampereelta kotoisin ja se saattaa välillä kuulua puheesta (siitä saakin usein kuulla). ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

Arjen sankaruus näkyy minussa sillai, että pyrin auttamaan muita aina kun tarve vaatii. Kahvilalla helpotan sinun aamujasi tekemällä sen oikein ihanan kahvin, millä saat päivän kivasti käyntiin. 

Paahtaja Warrior Coffee

Lassi, Paahtomestari

Jos olisin kivi, haluaisin olla litteä. Niin litteä, että minut nähdessään ajatukset suuntaisivat kohti leivän heittämistä,
täydellisen maitovaahdon päällä, kuin lentokoneen sukeltaessa pilven sisään, sinne missä taivas ja maa hetkeksi kohtaavat, missä mahdollisuudet rajattomuuksineen viipyilevät, kahvi ja maito yhtyvät. 

Paahdan kahvia, teen vihreistä pavuista ruskeita, isolla, pienellä ja pikkuriikkisellä paahtimella. Maistelen, pohdiskelen ja pähkäilen, miten noista pavuista saisi mahdollisimman suunmyötäistä juotavaa.

Kahvipaahtaja

Petsku, Junior Paahtaja

Hei olen Petsku, olen junior roaster, eli pääpaahtajan apulainen. Vastaan myös tavaran vastaanottamisesta sekä lähettämisestä paahtimolla. Siinä ohessa hoidan kaikkia pieniä talomiehen hommia.

Innostuin kahvista reilu kymmenen vuotta sitten. Aloin metsästää sitä täydellistä espressoa. Vaikka vuosien varrella olenkin päässyt aika lähelle, en sitä täydellistä ole vielä löytänyt. Oli ryhdyttävä itse paahtamaan kahvia, jotta pääsisin tavoitteeseeni.

 

 

Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysymyksiä tuotteistamme, tilauksestasi tai haluat muuten vain lähestyä meitä? 

Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla asiakaspalvelun kautta tai täyttämällä ja lähettämällä alla olevan lomakkeen.

Asiakaspalvelumme on tavoitettavissa myös verkkokaupassamme chatin kautta arkisin klo. 9.00-15.30. 

Verkkokaupan asiakaspalvelupuhelimesta voit kysyä neuvoa myös arkisin, soittamalla meille! (Ma-pe 09-15)

Sähköposti: hello@warriorcoffee.com
Puhelinnumero: 040 5222 830

 

Riku Uski Founder Warrior Coffee

Haluatko parempaa kahvia toimistolle? Ota yhteyttä: 

Riku Uski
riku@warriorcoffee.com
Puh. +358 44 5555 575

Lähetä viesti

Paahtimo

Warrior Coffeen filosofia kahvista on ajatus laadun, maun ja puhtauden yhdistämisestä. Kahvipaahtimomme on luomusertifioitu, kuten ovat kahvimmekin. Suurin osa kahveistamme on nykyään myös kolmannen osapuolen, eli Reilun kaupan vastuullisuus-sertifioituja. Ostamme raakakahvimme ainoastaan em. sertifiointiohjelmien piirissä olevilta toimijoilta, varmistaaksemme ketjun läpinäkyvyyden. Lue lisää täältä.

Tarkan laadunvalvonnan lisäksi kehitämme jatkuvasti kahvin käsittelyä sekä paahtamista. Tiesitkö, että kahvi on öljyn jälkeen maailman myydyin hyödyke? On äärimmäisen tärkeää vaalia erityistä tarkkaavaisuutta kahveja valittaessa, sillä kahvilaaduissa on huomattavasti eroa. Hinta ja laatu kävelevät käsi kädessä. Lue lisää kahvin hinnoittelusta täältä.

Meidän seulamme läpi pääsevätt vain laatu- ja puhtauskriteerimme täyttävät luomukahvit. Kahvin puhtaudesta ja laadusta johtuen kahvimme usein sopivat myös henkilöille, joille tavallinen markettikahvi saattaa aiheuttaa pahoinvointia.

Kaikki kahvimme paahdetaan käsin Pitäjänmäessä, Helsingissä. Paahtomestarimme herkällä vainullaan taikoo esiin kahvien parhaat ominaisuudet. 

Olemme 100% suomalainen yritys, jonka tavoitteena on tehdä jokaisesta päivästä pikkaisen parempi - laadukkaan kahvin voimin.

Olemme Specialty Coffee Associationin jäsen. 

Meillä paahdetaan nykyisin myös Reilun kaupan vastuullisuus-sertifioituja erikoiskahveja.

FM_RGB

 

Kiinnostaako vierailu kahvilallamme

Löydät Warrior Coffee Roastery & Café:n Valimo21:stä, 
Valimotie 21, 00380 Helsinki. 

Paahtoa seuratessasi, voit nauttia kahvilassamme tuoreet käsin paahdetut luomukahvit herkkujen kera. 
 

Coffed-beans

Luomusertifikaatti

Luomu- sertifikaatti

 

Meidän paahtimo sekä kahvit ovat luomusertifioituja.

Speciality Coffee Association

Speciality Coffee Association

Olemme SCA:n jäsen - kahvimme ovat siis erikoiskahveja. 
Onhan siinä avainlippu

Avainlippu -palvelu

 

Liputamme suomalaisen työn puolesta! Toimistokahvipalvelullamme on Avainlippu-merkki. Lue lisää täältä>>

AAA-luottoluokitus

AAA -luottoluokitus

 

Toiminnallemme on myönnetty kolmen A:n luottoluokitus. Lue lisää täältä>>

Warrior Coffee Roastery & Cafe

 
Luomukahvia suoraan paahtimoltamme, välipaloja paikallisilta toimijoilta sekä herkut nautinnollisempiin kahvihetkiin. Puhtaat raaka-aineet mausta tinkimättä inspiroivat meitä tarjoamaan asiakkaillemme ainutlaatuisen kahvihetken.
 
Osoite: Valimo 21, Valimotie 21, 00380 Helsinki
 
⏲Arkisin ma-pe klo: 8.00-14.30
 
☕️Facebook: Warrior Coffee Roastery Café &
 
 

Kahvila-kuva-

Jälleenmyyjiä

Alta löydät ostopaikkoja Warrior Coffeen tuotteille Suomessa. Huom. valikoima vaihtelee myyntipaikoittain. Puuttuuko lempikauppasi listalta? Käy rohkeasti pyytämässä myyjältä voisivatko he ottaa tuotteemme myyntiin - autamme mielellämme.


Coffee House Iso Omena
Coffee House Kuopio
Coffee House Oulu
Coffee House Rovaniemi
CrossFit Takomo Helsinki
Cryo Fitness Helsinki
Eat Mii, kauppakeskus Iso Omena Espoo
Ecoteekki Joensuu
Ekosoppi Vaasa
Food Market Herkku, Helsinki
Hemma Hämeenlinna
It’s Pure Hämeentie Helsinki
K-Market kauppoja
K-Supermarket kauppoja
Karjaan Luontaistuote
Luontaistuote Natural Oulu
Natural Pirkkala

 

 

Naturazone
Nutrimarket
Oulun Herkkuhetki
Ruohonjuuret
Ruokapuoti Lumo, Rauma
Saamelaiskulttuurikeskus, Inari
TFW Vantaa
TwistBe Helsinki
Varuste.net Helsinki
Varusteleka
Verkkokauppa.com
Ympyrätalon Apteekki Helsinki
Yoga Studio Mikkeli