<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=469628799895805&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Warrior Coffeen hankintahinnat

Eettisen kahvin hankintaohjelmamme hintaliite

100% läpinäkyvyys toimintaamme

Avoimuus, reiluus, vastuullisuus

Tältä sivulta voit tarkistaa koska tahansa myymiemme kahvien hankintahinnan, sertifioinnit, kahvien markkinahinnat ostohetkellä sekä RTO:n eli palautusprosentin viljelijälle. Meille kolmannen osapuolen vastuullisuus- ja ympäristösertifioinnit (Reilu kauppa, luomu) ovat tärkeitä, koska ne ovat paras tapa varmistaa vastuullinen toiminta. Täältä näet kaikki vastuullisuustietomme.

Emme jättäneet asiaa pelkkien sertifikaattien varaan, joten päätimme julkaista avoimesti koko hankintaketjumme hinnoittelun, jonka tarkoitus on antaa lisätietoa maksamistamme hinnoista ja miten ne vertautuvat markkina- ja minimihintoihin.

Peukalosääntöä voidaan sanoa, että keskimäärin RTO% -luku on alle 10% kahvialalla, ja sen pitäisi olla lähempänä 20%, jotta kahvinviljelijöiden tilanne helpottuisi.

Kaikki kahvimme ovat jo vuodesta 2015 saakka olleet luomusertifioituja ja nyt iso osa kahveistamme on myös Reilun kaupan sertifioitua. Kahvien sertifioinnit on mainittu jokaisen kahvin kohdalla erikseen.

Kahviemme sertifioinnit:

eu_organic_logo_colour_rgbFM_RGB

 

 

 

 

 

Kahvin hinnat ja palautusprosentit (RTO)

Taulukon alla selitykset eri sarakkeille.

 

Huomioi nämä 5 asiaa ostaessasi kahvia

Kahvi on usein niin arkinen asia, että aina ei tule pysähdyttyä miettimään sen vastuullisuutta. Jotta voit tehdä tulevaisuudessa vastuullisempia kahvihankintoja, mieti ainakin seuraavia asioita.

Warrior coffee FTO videov3 - Final

 

  1. Löytyykö kahvista luotettavan, kolmannen osapuolen valvomat vastuullisuus- ja luonnonmukaisuus-sertifioinnit
  2. Saatko kahvista lisätietoja mm. alkuperämaasta, kasvukorkeudesta, viljelijästä
  3. Löytyykö kahvista paahtopäivämäärä tai lisätietoja, esimerkiksi makuprofiili ja tieto onko se erikoiskahviluokiteltua
  4. Onko kahvi lähellä paahdettua (Suomessa)
  5. Voisitko jatkossa nauttia laadukkaampaa ja vastuullisempaa kahvia. Vaikka hieman vähemmän, mikäli kahvin hinta on rajoittava tekijä

Mikäli juot päivittäin esimerkiksi 6 kuppia kahvia, mitä jos nauttisit jatkossa vaikka 3 kuppia, mutta hyvällä omalla tunnolla laadukkaampaa kahvia joka samalla auttaa taistelussa köyhyyttä vastaan?

Tiesitkö, että nauttimasi kahvi saattaa aiheuttaa köyhyyttä?

Eettisen kahvin aapinen Vastuullisuusohjelmamme